Forum Global Connect, Stuttgart, 26. in 27. oktobr 2016

petek, 06. november 2015

Forum za izvoz in internacionalizacijo GlobalConnect vsaki dve leti gosti podjetja, ki se zanimajo poslovanje v tujini ter strokovnjake s področja poslovanja na tujih trgih. Forum podjetjem nudi odlično priložnost za pridobivanje koristnih informacij v zvezi z internacionalizacijo, vzpostavitev poslovnih kontaktov ter predstavitev ciljnim skupinam.

 

Forum Global Connect bo potekal 26. in 27. oktobra 2016 na sejmišču Messe Stuttgart.

 

Namenjen je podjetjem iz vseh sektorjev, največ udeležencev pa je s področja storitev, bančništva in zavarovalništva, avtomobilske in dobaviteljske industrije, poslovnih storitev, strojnega inženiringa, elektro-inženiringa, gradnje in nepremičnin, IT, javnih služb in okoljskih tehnologij.

 

V okviru foruma bo potekalo več dogodkov:

  • GlobalConnect Congress, na katerem se bodo udeleženci lahko seznanili z načeli uspešnega poslovanja v tujini. Za tuje obiskovalce, ki jih zanima nemški in baden-würtemberški trg, bo organiziran tudi seminar »Doing Business in Germany«.
  • Razstava, kjer bodo svetovalci iz carinskih uprav, bank, zavarovalnic, mednarodnih poslovno-razvojih agencij in gospodarskih zbornic obiskovalcem neposredno svetovali pri specifičnih vprašanjih s področja mednarodnega poslovanja. Na lanskem forumu se je na 5000 m2 predstavilo 136 razstavljavcev iz 37 držav.
  • International Consultancy Days / Cooperation Exchange - mreža Enterprise Europe Network bo udeležencem nudila podporo pri iskanju ustreznih poslovnih partnerjev v tujini. Udeleženci bodo imeli možnost srečanj z vodilnimi nemškimi izvozniki, vrhunskimi mednarodnimi strokovnjaki in potencialnimi partnerji pri projektih v tujini.
  • GlobalConnect Award, podelitev nagrade za dosežke na področju internacionalizacije.

 

Več informacij: www.global-connect.de
Prijava: www.global-connect.de/anmeldung

 

Organizator dogodka je:
Landesmesse Stuttgart GmbH
Messepiazza 1, 70629 Stuttgart
T: +49 711 18560-0
F: +49 711 18560-2440
E: info@messe-stuttgart.de