Francosko-slovenska konferenca o pospešitvi gospodarskih bilateralnih aktivnosti med Slovenijo in Francijo, Ljubljana, 16. januar 2018

četrtek, 04. januar 2018

Datum: 16. januar 2018, od 10.00 do 12.30 ure
Kraj: Gospodarska zbornica Slovenije (dvorana A, 1. nadstropje), Dimičeva 13, Ljubljana

Veleposlaništvo Republike Francije v Sloveniji, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo Republike Slovenije, Gospodarska zbornica Slovenije, Business France in Javna agencija SPIRIT Slovenija vabijo na brezplačno konferenco o priložnostih gospodarskega partnerstva, prioritetah v letu 2018 in možnostih ter prednostih ali slabostih povezovanja obeh ekonomij.

Francija, s katero vrsto let sodelujemo predvsem na področju avtomobilske industrije, nudi slovenskim podjetjem številne druge poslovne priložnosti. Kakšne so slovenske in francoske usmeritve v naslednjem letu ter kje ocenjujemo, da imata državi največ priložnosti za večji obseg sodelovanja, bodo na konferenci predstavili predstavniki vladnih institucij obeh držav. V okviru okrogle mize vam bodo poslovneži, ki imajo bogate izkušnje v slovensko-francoskem poslovnem sodelovanju predstavili svoj pogled na možnosti za uspeh na francoskem oziroma slovenskem trgu.

Tokrat bo prvič predstavljen tudi novoustanovljeni Francosko-slovenski poslovni klub - kakšno je njegovo poslanstvo in načrti v letu 2018.

Konferenca je brezplačna.

Prijave sprejemajo izključno preko elektronske prijavnice najkasneje do vključno petka, 12. januarja 2018 oz. do zasedbe prostih mest.

Dodatne informacije in prijave.