Fuels Mobility, Bologna, 12. - 14. oktober 2022

torek, 13. september 2022


V Bologni bo od 12. do 14. oktobra 2022 potekal sejem BolognaFiere WATER&ENERGY, platforma namenjena trajnostnim vsebinam in inovacijam. Podjetjem so ponujene različne možnosti sodelovanja; lahko predstavijo svojo dejavnost, lahko pa so tudi pokrovitelji dogodka oz. aktivni udeleženec v programu

BolognaFiere Water&Energy - BFWE je skupno podjetje, ki ga je ustanovila skupina BolognaFiere, eden od pomembnejših italijanskih razstavljalcev, ki prireja dogodek skupaj s podjetjem Mirumir, organizatorjem razstav in konfrenc na temo inovativnih tehnologij in energetike. Vodilo BFWE so raziskovanje, razvoj, digitalizacija in trajnost.

Fuels Mobility je eden od vidnejših dogodkov, namenjenih transformaciji bencinskih servisov v prodajo multi-energijskih postaj. 
 

Priložnost za sodelovanje na sejmu Fuels Mobility 2022


Na spletni strani dogodka www.fuelsmobility.com/en/ je razvidna vsebina sejma, program in informacije za podjetja glede ponujenih oblik sodelovanja. V primeru interesa slovenskih podjetij za sodelovanje se je mogoče dogovoriti za nižje stroške udeležbe podjetij na omenjenem dogodku (s posredovanjem veleposlaništva). 

Kontaktna oseba:

Katja Cimperšek, Veleposlaništvo Republike Slovenije v Rimu, e-naslov: katja.cimperšek@gov.si

 

Preberite tudi: 


Zakaj na sejme v tujino

Globalni trendi na področju obnovljivih virov energije