Gospodarska delegacija in poslovna konferenca v Češki republiki, 24.-26. april 2012

četrtek, 22. marec 2012

Gospodarska zbornica Slovenije in Obrtna zbornica Slovenije vabita predstavnike slovenskih podjetij, da se udeležijo obiska gospodarske delegacije v južnočeški  in južnomoravski regiji - České Budějovice in Brno.

V sodelovanju z  Veleposlaništvom RS v Pragi, lokalnimi gospodarskimi zbornicami in organizatorji sejmov v Brnu smo pripravili tridnevni delovni program obiska, ki je osredotočen predvsem na dve poslovni konferenci s spremljajočimi individualnimi razgovori med podjetniki in obisk šestih poslovnih sejemskih prireditev, ki bodo v času obiska potekale na sejmišču v Brnu.

Medtem, ko bo poslovni dogodek v Českih Budějovicah splošnega značaja (ne glede na panogo, iz katere podjetje prihaja), pa je dogodek v Brnu bolj ozko usmerjen, saj bodo udeleženci prisotni predvsem iz področij, ki jih pokrivajo sejemske prireditve:
 

  • IBF mednarodni gradbeni sejem (materiali, tehnologije, oprema,...)
  • ENVIBRNO (varovanje okolja: izdelki, tehnologije, storitve,…)
  • SHK (sejem tehničnih naprav v hišah: gretje, prezračevanje, sanitarne napeljave, avtomatizacija zgradb…)
  • MOBITEX (pohištvo in notranji design)
  • URBIS TECHNOLOGIE (komunalne storitve in tehnologije)
  • URBIS INVEST (regionalni razvoj ter investicijske in priložnosti v regijah, kjer bodo predstavniki mest in regij).


Vabimo torej podjetja, ki jih zanima poslovanje iz navedenih področij, oziroma na sploh sodelovanje s Češko republiko, da se pridružijo obisku gospodarske delegacije, ki bo potekal med 24. in 26. aprilom letos.

Strošek udeležbe je naveden v ponudbi turistične agencije, ki se nahaja v prilogi in je odvisen od števila prijavljenih, zajema pa avtobusni prevoz po programu in dve nočitvi z zajtrkom v Brnu. Za obisk sejemskih prireditev in izvedbo poslovnih srečanj v Brnu mora vsako podjetje izvesti registracijski postopek in poravnati dodatne stroške lokalnemu organizatorju v višini 48,00 €.
 
Ker je število mest v delegaciji omejeno, vas prosimo, da nam čim prej pošljete izpolnjeno prijavnico (priloga company profile) v angleškem jeziku in prijavnico turistične agencije (v prilogi) Narda tours, ki bo organizirala prevoz in namestitve za udeležence. Skrajni rok za prijave je 8. april 2012.
 
Za vse zainteresirane za udeležbo v delegaciji bomo organizatorji in predstavniki sejmišča v Brnu pripravili informativno pripravljalni sestanek, na katerem bomo predstavili vse podrobnosti v zvezi z obiskom delegacije. Predstavitev bo potekala v sredo 4. aprila ob 14.00 uri v dvorani C na Gospodarski zbornici Slovenije, Dimičeva ul. 13 v Ljubljani. 

Vse dodatne informacije v zvezi z obiskom delegacije na Češkem lahko zainteresirani dobijo na GZS, g. Marko Jare, tel: 01 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si ali na OZS, g. Gregor Primc, tel. 01 5830 557, e-pošta: gregor.primc@ozs.si.

Program.
Company profile.
Prijavnica.