Gospodarska delegacija na Norveško, Oslo, 6.-7. november 2019

sreda, 02. oktober 2019

Predstavnike slovenskih podjetij in raziskovalnih institucij vljudno vabimo na znanstveno-poslovno konferenco, ki jo v Oslu organiziramo v sodelovanju z multidisciplinarnim, raziskovalnim inštitutom SINTEF, ob priložnosti državniškega obiska predsednika Republike Slovenije, Boruta Pahorja, 6. in 7. novembra 2019, na Norveškem.
 
Osrednje teme konference bodo:
  • umetna inteligenca,
  • robotika,
  • krožno gospodarstvo in
  • trajnostna mobilnost.

Namen konference je predstavitev dosežkov raziskovalnih inštitucij in podjetij iz obeh držav ter vzpostavljanje stikov med slovenskimi in norveškimi institucijami ter podjetji.

Obisk gospodarske delegacije na Norveškem organizirajo Javna agencija SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Ministrstvo za zunanje zadeve v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije.

Kotizacija GZS za udeležbo na dogodku, ki krije delne, neposredne stroške organizacije obiska znaša 150,00 EUR (DDV vključen) na udeleženca. Kotizacijo je potrebno poravnati ob sami prijavi na dogodek, na TRR GZS 02924-0017841495, sklic 1510 – 5551. Število udeležencev v delegaciji je omejeno, prijave organizatorji sprejemamo do zasedbe razpoložljivih prostih mest.

Udeleženci si potovalni aranžma urejajo individualno ter sami krijejo lastne stroške letalskega prevoza in hotelskih namestitev. Veleposlaništvo RS iz Kopenhagna priporoča namestitev v hotelu Grand Hotel Oslo.

Mala, mikro in srednje velika podjetja imajo možnost sofinanciranja stroškov aktivnosti vezanih na udeležbo na obravnavanem dogodku, do višine 60 % upravičenih stroškov v okviru spodbud Slovenskega podjetniškega sklada. Dodatne informacije: Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino in vavcer@podjetniskisklad.si.

Udeležbo v delegaciji potrdite preko on-line prijavnice najkasneje do 9. oktobra 2019.

Dodatne informacije:  
Več informacij