Gospodarska delegacija na sejem The Big 5 Global, Dubaj, 3. - 8. december 2023

torek, 13. junij 2023
Med vodilna globalna sejemska in kongresna središča, ki gostijo izjemno dobro obiskane strokovne sejme zagotovo sodi "New York Bližnjega vzhoda", poslovna prestolnica ZAE, Dubaj. Tam se na ogled postavljajo najuspešnejši globalni igralci v panogi, ki so denimo lahko tudi vaš brezplačni oddelek za raziskave in razvoj, platforma za B2B srečanja in strokovna izobraževanja. 

Vabimo vas, da se udeležite organiziranega obiska najvplivnejšega gradbenega dogodka na Bližnjem vzhodu, v Afriki in Južni Aziji, sejma The Big 5 Global, ki bo potekal med 4. in 7. decembrom 2023 v Dubaju, ZAE in izkoristite edinstveno priložnost za širitev vašega poslovanja na obravnavanih trgih.V okviru obiska se boste seznanili z globalnimi industrijskim in marketinškimi trendi prihodnosti, srečali z najuspešnejšimi globalnimi igralci v panogi ter sodelovali pri promociji slovenskega gradbeništva, industrije gradbenega materiala ter inženiringa.

In ključen odgovor na vprašanje, zakaj postati del skupine uspešnih slovenskih podjetij, ki na obiske strokovnih sejmov hodi skupinsko in organizirano?

Vsi imamo omejen čas in čas je denar. Ker mi specifične potrebe vašega podjetja razumemo, obisk na destinaciji za vas poenostavimo. Vi pa lahko vaš dragoceni čas namenite zgolj in izključno vašemu poslu. Vi se zato lahko popolnoma osredotočite na vsebino poslovnih razgovorov ter tesnejše povezovanje s slovenskimi podjetji za skupno poslovno sodelovanje na izbranih tujih trgih.

 
Okvirni program obiska
Nedelja, 3. december 2023 Ljubljana - Dubai
14.30 – 23.20 Let FZ1790 Ljubljana - Dubai
Ponedeljek, 4. december 2023 Dubai
10.00 – 17.00 Obisk sejma The Big 5 2023 @Dubai WTC Dubai
Torek, 5. december 2023 Dubai
10.00 – 17.00 Obisk sejma The Big 5 2023 @Dubai WTC Dubai
Sreda, 6. december 2023 Dubai
15.00 – 19.00 SLO poslovni forum @SLOVENIA P avilion, EXPO City Dubai
Četrtek, 7. december 2023 Dubai
Opcijsko Skupinski ogled izbranega lokalnega podjetja ali prosto za individualen program
Petek, 8. december 2023 Dubai - Ljubljana
10.00 – 13.30 Flight FZ1789 Dubai - Ljubljana
 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij z obravnavanih področij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo preko elektronskega obrazca, najkasneje do 22. avgusta 2023 oziroma do zasedenosti prostih mest v delegaciji, pri čemer bomo upoštevali relevantnost podjetij glede na področja obravnavane delegacije ter vrstni red prijav. Za udeležence delegacije bo organiziran pripravljalni sestanek na katerem bo podrobneje predstavljena izvedba programa obiska ter sestava delegacije.
 

Stroški

Udeleženci krijejo neposredne, lastne stroške potovalnega aranžmaja ter kotizacije GZS. Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 350,00 EUR + ddv na posameznega udeleženca. Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska delegacije. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav s takojšnjim rokom plačila. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 20. septembru 2023, kotizacije zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, ne vračamo oziroma vam zaračunamo kotizacijo v celoti. Delegacija bo izvedena, ob predpostavki udeležbe najmanj 12 slovenskih podjetij.

Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko potovalne agencije UNIVERZUM, V SVET d.o.o., Nada Balažic, e-naslov nada@universum.si.
 

Dodatne informacije

Gospodarska zbornica Slovenije, Nataša Turk, e-naslov natasa.turk@gzs.si, tel. 01 58 98 152.
 

Prijava

 

Preberite tudi:

Zakaj na sejme v tujino?