Gospodarska delegacija v Francijo v času Viva Tech 2024, Pariz, 22. - 25. maj 2024

četrtek, 16. maj 2024


Slovensko-francoski poslovni klub v sodelovanju s SPIRIT Slovenija, Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport, Veleposlaništvom RS v Parizu (MZEZ) in Podim v času VivaTech 2024 v Parizu organizira poslovno delegacijo v Francijo - Pariz.

VIVA Technology velja za največji evropski dogodek za start-up podjetja, inovacije in tehnologijo. Njegova 8. izdaja bo od 22. do 25. maja 2024 v Parizu.

VIVA Tech povezuje ključne poslovne voditelje, start-up podjetja, investitorje, raziskovalce in inovatorje, z namenom da bi spodbudili pozitivne spremembe v podjetjih in družbi.

VIVA Tech je tudi edinstvena priložnost za odkrivanje prihodnosti z novimi izdelki in predstavitvami, kot so avtonomna vozila, povezane tovarne in nakupovalne izkušnje. Na dogodku so prisotni najvplivnejši odločevalci, tekom dogodka pa potekajo številne razprave o industriji in prihodnosti.

Letošnje teme so: umetna inteligenca, climate-tech, mobilnost, deeptech, internet in demokracija ter družba prihodnosti.

K udeležbi v gospodarski delegaciji v času VivaTech 2024 v Parizu vabimo slovenska podjetja s področij novih tehnologij, ki iščejo informacije o francoskem trgu, morebitne poslovne partnerje in investitorje.
 
Za udeležence delegacije pripravljamo:
Sreda, 22. maj  
08:00 Spoznavna konferenca vseh udeležencev; predstavitev francoskega trga in priložnosti
10:00 Ogled VivaTech in mreženje s francoskimi podjetji
12:30 - 13:15 Luch break & debrief
13:15 Ogled Viva Tech in ciljna srečanja s francoskimi podjetji
Zvečer: Tech Along the Seine River; networking event
Četrtek, 23. maj  
9:00 Obisk Station F
Petek, 24. maj Obisk VivaTech in sestanki s posameznimi podjetji/investitorji
Sobota, 25. maj Obisk VivaTech in zaključek

 

Stroški

Udeleženci delegacije krijejo stroške prevoza, hotelske namestitve ter vstopnine VivaTech.

Udeleženim bo Slovensko-francoski poslovni klub izdal portdila o udeležbi, s katerim bodo lahko vnočevala VAVČER SPS, ki omogoča malim in srednje velikim podjetjem povračilo 60 % upravičenih stroškov izhodne delegacije (prevoz, namestitev, kotizacija).
 

Prijave

Zainteresirane predstavnike slovenskih podjetij vljudno vabimo, da sodelovanje v delegaciji potrdijo na elektronski naslov mojca.rehar@bizclub.fr, najkasneje do 20. maja 2024.
 

Dodatne informacije in kontakt

 

Foto: ©VivaTech 2023

 

Preberite tudi:

Storitve slovenskih poslovnih klubov v tujini