Gospodarska delegacija v Gruzijo, Tbilisi, 20. - 24. marec 2023

torek, 07. februar 2023Gospodarska zbornica Slovenije (Center za mednarodno poslovanje) v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT Slovenija in Ministrstvom za gospodarstvo, turizem in šport med 21. in 24. marcem 2023 organizira gospodarsko delegacijo v Tbilisi, Republika Gruzija.
 

K udeležbi v poslovni delegaciji vabimo predstavnike slovenskih podjetij iz sektorjev:

  • energetika in okolje,
  • (javna) infrastruktura,
  • živilska industrija (in pijače),
  • trgovina,
  • turizem,
  • kot tudi start-up podjetja in podjetja iz ostalih panog, ki jih zanima poslovanje z Gruzijo.
 
V okviru poslovnega obiska Gruzije bomo za člane delegacije, v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Gruzije, organizirali poslovni forum z individualnimi B2B srečanji, srečanji z županoma Tbilisija in Rustavija (javni sektor) in častnim konzulom Slovenije v Gruziji Gochem Gogilashvilijem. Opcijsko ponujamo tudi ogled poslovnih lokacij in znamenitosti, zagotovljeni pa so tudi termini za izvedbo individualnih poslovnih programov.
 
Okvirni program obiska*:
Ponedeljek, 20. marec
19:50
polet proti Tbilisiju (via Istanbul), Letališče Jožeta Pučnika – Ljubljana (individualni prihod 2 - 3 ure pred poletom letala)
Torek, 21. marec
05:15 - 07:00
pristanek na mednarodnem letališču Tbilisi, transfer in namestitev (hotel Moxy Tbilisi), prosto
16:00
srečanje v Mestni hiši Tbilisi, župan Tbilisija
19:30 večerja delegacije in gostov (tsiskvili.ge)
Sreda, 22. marec
11:00
Poslovni forum in B2B, Gospodarska zbornica Gruzije, Tbilisi
nagovor in predstavitve
B2B
17:00 Srečanje v Mestni hiši Rustavi, župan Rustavija
Četrtek, 23. marec
10:00
individualni poslovni programi, članov delegacije
opcija: obisk samostana Jvari in zgodovinskega mesta Mtskheta
19:00 večerja z degustacijo vin
Petek, 24. marec
02:30
transfer na letališče Tbilisi in polet proti Ljubljani (via Istanbul)
08:35   pristanek na letališču Jožeta Pučnika
 * končni program bodo udeleženci prejeli po uskladitvi z gruzijskimi partnerji
 
Delegacija bo izvedena, ob predpostavki udeležbe najmanj10 slovenskih podjetij.

Vaše prijave bomo posredovali organizatorju potovanja agenciji V SVET d.o.o., ga. Nada Balažic (nada@universum.si). Potovalni aranžma si lahko uredite tudi individualno.
 

Stroški

Okvirni stroški potovanja, ki zajemajo letalsko vozovnico, transferje in namestitev znašajo pribl. 1.350 EUR na osebo (DDV vključen).
Kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znaša 366 EUR na udeleženca (DDV vključen). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska delegacije. Račun za kotizacijo bo GZS izdala ob zaključku zbiranja prijav (28.2.2023) s takojšnjim rokom plačila.
 
Slovenski podjetniški sklad (SPS) s politiko vavčerjev omogoča povračilo 60 % stroškov udeležbe v poslovnih delegacijah. Velja za vse potovalne stroške in kotizacije (kot so navedeni zgoraj), a le za mala in srednje velika podjetja (MSP) in ob predložitvi potrdila o udeležbi (izda GZS) in ostalih dokumentov na SPS pred odhodom delegacije. Več o tem na www.podjetniskisklad.si.
 

Prijava

Prijave s spletno prijavnico (spodaj) so odprte do 28. februarja 2023 oziroma do zapolnitve prostih mest (vezano na razpoložljivost letalskih vozovnic).
 
Smiselna je čimprejšnja prijava, da bo organizator na gruzijski strani imel čas za pripravo individualnih sestankov s podjetji in institucijami glede na vaš izražen interes. Seznam udeležencev na gruzijski strani bomo prejeli tekom meseca marca, o čemer boste obveščeni.

Odjave so mogoče do 28. februarja 2023. V primeru vaše odpovedi udeležbe po tem datumu kotizacije ne vračamo, ker je strošek že nastal.

Informacije: Matej Rogelj, T: 01 5898 159, matej.rogelj@gzs.si
 

Prijava


 

Preberite tudi: