Gospodarska delegacija v Italijo, Forum Agenti Mediterraneo, Neapelj 13.-14. marec 2015

petek, 06. februar 2015

Javna agencija za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT), Gospodarska zbornica Slovenije in Veleposlaništvo RS v Rimu pozivamo vsa slovenska podjetja, ne glede na panogo ali vrsto izdelkov in storitev, ki jih zanima vstop na italijanski trg ali sodelovanje z italijanskimi ali drugimi evropskimi partnerji, da se pridružijo gospodarski delegaciji 13. in 14. marca 2015 v Neapelj, kjer bo potekal poslovni dogodek Forum Agenti Mediterraneo, ki je namenjen tako domačim (italijanskim) kot tudi tujim podjetjem pri iskanju agentov in zastopnikov za italijanski trg.
 

V primeru interesa slovenskih podjetij obstaja možnost izvedbe poslovne konference in individualnih poslovnih pogovorov 12. marca 2015 v mestu Salerno (dobrih 50 km južno od Neaplja).


Potem, ko se že dve leti slovenska podjetja uspešno predstavljajo na poslovnih dogodkih, ki jih Italijani organizirajo pod skupnim imenom Forum Agenti, bo to že peti tovrstni dogodek, namenjen tistim, ki, želijo vstopiti ali širiti svojo dejavnost v Italiji. Rezultati udeležbe slovenskih podjetij se kažejo v obliki konkretnih podpisanih pogodb o zastopanju in vstopu nekaterih slovenskih podjetij s svojimi izdelki ali storitvami na 60-milijonski trg Italije.


Podrobnosti o dogodku Forum Agenti Mediterraneo se nahajajo na tej spletni povezavi. Slovenska podjetja lahko do 25. februarja prijavijo svojo udeležbo preko spletne prijavnice italijanskih organizatorjev - http://www.forumagenti.it/en/iscrizione-azienda/mediterraneo/Slovenia-Reservation-Form
V primeru zadostnega števila prijavljenih slovenskih udeležencev bo organiziran skupinski nastop v okviru nacionalnega razstavnega prostora po subvencionirani ceni za vse sodelujoče, pri čemer pa bo točna cena udeležbe na tem dogodku določena glede na število prijavljenih podjetij. Podjetja, ki jih udeležba v delegaciji zanima, lahko dodatne informacije in napotke dobijo na GZS  – kontakt: Marko Jare, tel. 01 5898 158, e-pošta: marko.jare@gzs.si.