Gospodarska delegacija v Kuvajt, Kuwait City, 24. – 27. september 2017

torek, 13. junij 2017
Obvestilo: Delegacija je zaradi premajhnega interesa podjetij odpovedana.

Vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarski delegaciji v Kuvajt, ki jo organizira GZS v sodelovanju z Javno agencijo SPIRIT in MGRT, v času od 24. do 27. septembra 2017. Za udeležence delegacije bomo organizirali B2B srečanja ter ogled izbranih lokalnih podjetij.

 
OKVIRNI PROGRAM OBISKA
Nedelja, 24. september 2017 Popoldne prihod v Kuwait City.
Formalno srečanje članov slovenske delegacije.
Ponedeljek, 25. september 2017 Poslovni forum Slovenia – Kuwait z B2B srečanji na Kuwait Chamber of Commerce and Industry.
Torek, 26. september 2017 Ogledi izbranih lokalnih podjetij.
Sreda, 27. september 2017 Odhod iz Kuwait Cityja, let proti Evropi.

Okvirni stroški obiska
Stroški kotizacije GZS za udeležbo v delegaciji znašajo 300,00 EUR na osebo (DDV je vključen v ceno). Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska ter organizacijo poslovnih srečanj in poslovni priročnik »Kako uspešno poslovati na Bližnjem vzhodu«. Ob zaključku zbiranja prijav vam bo GZS izdala račun, ki ga poravnate v sedmih dneh po izdaji. Prijava v delegaciji je veljavna ob poravnavi stroškov kotizacije. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 1. juliju 2017, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračamo.

Udeleženci krijejo lastne stroške potovalnega aranžmaja. Zainteresirani udeleženci delegacije, bodo ob zaključku zbiranja prijav prejeli ponudbo potovalnega aranžmaja izbranega organizatorja potovalnega aranžmaja HRG Slovenija.

Prijava in dodatne informacije
Prijavo v delegaciji potrdite s prijavnim obrazcem, ki ga pošljite po e-pošti na naslov: natasa.turk@gzs.si najkasneje do 28. junija 2017.

Dodatna informacije:
Nataša Turk
Gospodarska zbornica Slovenije
T: 01/58 98 152
E: natasa.turk@gzs.si