Gospodarska delegacija v Moldavijo, 6.-8. junij 2012

ponedeljek, 14. maj 2012
Gospodarska zbornica Slovenije in Ministrstvo za zunanje zadeve RS Vas vabita, da se pridružite gospodarski delegaciji, ki bo med 6. in 8. junijem letos obiskala glavno mesto Republiki Moldavije Kišinjev (Chişinău), kjer bo v času obiska potekalo tudi 2. zasedanje Skupne komisije za trgovinsko in gospodarsko sodelovanje med državama.

Poleg gospodarske konference, na kateri bodo potekale predstavitve obeh držav ter možnosti za gospodarsko sodelovanje in tuja vlaganja, bodo za vse udeležence delegacije organizirana tudi  individualna srečanja med slovenskimi in moldavskimi gospodarstveniki.

Podrobnosti o namenu obiska, nekaterih področjih za sodelovanje, programu, strošku udeležbe idr. in prijavnica (Company profile) se nahajajo na spletni strani GZS.

Vabimo Vas, da nam čim prej pošljete prijavni obrazec v angleškem jeziku (Company profile), ki se nahaja na navedenem naslovu in si s tem zagotovite udeležbo, saj je število mest omejeno.

Rok za prijave je petek, 25. maj 2012. Kontaktna oseba je Marko Jare, GZS, tel.: 01/ 5898 158, e-mail: marko.jare@gzs.si.