Gospodarska delegacija v Zambijo, 29. marec - 5. april 2020

petek, 13. marec 2020
 

Gospodarska delegacija v Zambijo začasno odpovedana

Slovenski poslovni klub Zambija vas obvešča, da je zaradi širjenja korona virusa gospodarska delegacija, ki je bila načrtovana od 29. marca do 5. aprila 2020, začasno odpovedana oziroma prestavljena na tretje četrtletje leta 2020. O natančnem terminu bodo zainteresirana podjetja in ostala javnost pravočasno obveščena.

Hvala za razumevanje.

 

Vljudno vabljeni k udeležbi v gospodarsko delegacijo v Republiko Zambijo, ki bo predvidoma potekala od 29. marca do 5. aprila 2020 in jo organizira Slovenski poslovni klub v Zambiji. Gospodarsko delegacijo delno podpirajo SPIRIT Slovenija, Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo ter Slovenski podjetniški sklad.
 
Okvirni program delegacije:
1. dan: Let Ljubljana–Lusaka
2. dan: Sprejem in slovensko zambijski poslovni Forum - B2B srečanja
3. dan: Obisk Razvojne agencije Zambije in Ekonomskega združenja Zambije, B2G srečanja
4. dan: Obisk Gospodarske zbornice Zambije in voden ogled tovarne SEBA food – proizvajalec prehrambenih izdelkov iz žitaric
5. dan: Obisk sejma Agritech Expo Zambia, nočitev v Chisambi
6. dan: Vrnitev v Lusako, let v Ljubljano

Okvirni stroški obiska
Stroški kotizacije za udeležbo v gospodarski delegaciji znašajo 400,00 EUR na posameznega udeleženca. Udeleženci za kotizacijo prejmejo organizacijsko podporo pri pripravi in izvedbi obiska.

Račun za kotizacijo bo izdan ob zaključku zbiranja prijav, 28. februarja 2020, s takojšnjim rokom plačila. Za morebitno odpoved udeležbe v delegaciji po 28. februarju 2020, zaradi že nastalih organizacijskih stroškov, kotizacije ne vračamo. Delegacija bo izvedena ob predpostavki udeležbe najmanj 5 slovenskih podjetij.

Stroške letalskega prevoza in hotelske namestitve krijejo udeleženci sami. Zainteresirana podjetja lahko potovalni aranžma uredijo preko Slovenskega poslovnega kluba Zambija, ki je pripravil skupinski potovalni aranžma, z možnostjo upoštevanja individualnih želja potnikov. Kontaktna oseba je g. Damjan Zonta GSM: 031 889 294, e-naslov: info@slo-zambia.com.

Informativna cena potovalnega aranžmaja, na dan izdaje tega vabila, ob predpostavki udeležbe minimalno 5 udeležencev, znaša 4.300,00 EUR in vključuje letalski prevoz v ekonomskem razredu na relaciji Ljubljana–Lusaka, 4 nočitve v enoposteljnih sobah z zajtrkom v 4* hotelu v Lusaki, transfer letališče–hotel–letališče v Lusaki, strošek prevozov do poslovnih subjektov, strošek prevoza v mesto Chisamba (sejem), vstopnica na sejem, nočitev v Chisambi, prevoz v Lusako.

Izkoristite vavčerje Slovenskega podjetniškega sklada za 60 % kritje stroškov obiska
Slovenski podjetniški sklad tudi v letu 2020 pomaga MSP-jem pri prodoru na tuje trge s programom spodbud preko vavčerjev, kjer lahko podjetja koristijo vavčer za udeležbo na gospodarskem forumu ali gospodarski delegaciji v tujini in si s tem zagotovijo povračilo do 60 % stroškov. Vavčer za udeležbo v gospodarskih delegacijah v tujino.

Prijava in dodatne informacije
Prosimo, da za udeležbo v gospodarski delegaciji izpolnite prijavnico in jo posredujete najkasneje do petka, 28. februarja 2020, na e-naslov: info@slo-zambia.com. Za vse dodatne informacije in pomoč pri pripravi vlog smo vam na voljo.

Kontaktna oseba je g. Damjan Zonta, GSM: 031 889 294.