Hannover Messe letos v digitalni obliki

sreda, 22. april 2020

Med 20 in 24. aprilom 2020 bi moral v Nemčiji potekati Hannover Messe, največji svetovni sejem industrijskih tehnologij, ki je bil zaradi pandemije koronavirusa prestavljen na naslednje leto. Organizatorji sejma so se odločili, da sejem digitalno oživijo in razstavljavcem omogočijo digitalno predstavitev tako na spletni informacijski platformi kot tudi na družbenih omrežjih v okviru tako imenovanega #HM20 tedna.
 

 
Pod okriljem SPIRIT Slovenija bi se na letošnjem sejmu v Hannovru na skupnem razstavnem prostoru velikosti 280 m2 predstavilo tudi 13 slovenskih podjetij, in sicer na treh različnih sejemskih prizoriščih:
  • Motorni deli in rešitve,
  • Avtomatizacija, gibanje in pogoni,
  • Energetske rešitve.
 
Agencija je ob tej priložnosti pripravila tudi predstavitveno brošuro vseh udeleženih podjetij (pdf).

Razstavljavcem in obiskovalcem je na voljo digitalna informacijska platforma, v kateri je več kot 4.000 dobaviteljev inovacij za industrijsko preobrazbo, 10.000 izdelkov in rešitev za poslovanje, 400 izdelkov, ki bi bili premierno predstavljeni na sejmu in 100 R & D projektov prihodnosti industrije 4.0. Razstavljavci pa se lahko predstavijo tudi na družbenih omrežjih sejma (FB, LI, Instagram, Twitter) s ključnikom #HM20. 

Po napovedih organizatorjev naj bi se industrijski svet na sejmu Hannover Messe v živo ponovno srečal med 12. in 16. aprilom 2021.


Več informacij: