HOMI, Milano, 5. - 8. september 2021

sreda, 07. julij 2021
 
HOMI - The lifestyle trade fair
5. – 8. september 2021, Paviljoni FieramilanoCity + MiCo
 
HOMI (HOme MIlano) je salon življenjskih stilov, ki je namenjen opremi za dom in za dejavnost sprejemanja gostov kot npr. dopolnitvam za pohištvo (mize, stoli, konzole, pisalniki), dodatkom, dekoracijam, pogrinjkom, tekstilu, esencam in parfumom itd. Sektor notranje opreme v Evropi obsega približno 27,5 mrd EUR, pri tem Italija zavzema dobre 4 mrd EUR. 
 
V zadnji ediciji HOMI (2020) je sodelovalo 600 razstavljavcev iz 23 držav. Največ (80 %) jih je bilo iz Italije. Med 50.000 obiskovalci iz 100 držav (Nemčija, Francija, ZDA, Rusija, Kitajska, Japonska, Romunija, Hrvaška) jih je bilo največ iz Italije (93 %).
 
HOMI omogoča svojim strankam, da ves čas predstavljajo svoje proizvode in storitve preko platforme #HOMICommunity.
 
Fizični obisk sejma je omogočen v 5 sekcijah: 
  • za notranje oblikovalce (arhitekti, oblikovalci, opremljevalci, prenove, projektiranje), 
  • promocija (istočasno poteka PTE – PromotionTradeExposition 2021),
  • sektor dom, sprejemanje gostov - hospitality (hoteli, B&B, bar, bistro, rezidence),
  • prodajni centri zelen dom (green home) – notranja dekoracija, pohištvo, darila, 
  • mali gospodinjski aparati.
 
HOMI lahko predstavlja eno od možnosti za vstop na italijanski trg. Ker omogoča tudi obisk tujih buyerjev, pa lahko omogoča slovenskim podjetjem tudi vstopno okno na mednarodne trge
 
HOMI je namenjen podjetjem, ki kot končne cilje vidijo trgovine in trgovske verige, specializirane trgovine za dom in darila, trgovine in trgovske verige za zunanjo opremo (outdoor), vrtne centre, department store (npr. Coin, Rinascente, Upim, Jacadi itd.), GDO (velike trgovske verige), e-trgovino, contract, dom in hospitality, notranje oblikovalce in arhitekte, grosiste in uvoznike/uvoznike.

Zainteresirana podjetja obveščamo, da je salon HOMI ’21 umeščen v predel Rho Fieramilano, in sicer v paviljone, ki so vključeni v sejem Salone del Mobile, in to v času Milan Design Week (5. – 10. september 2021).

Kontakt in dodatne informacije:
 
Chiara Pini
Sales – Bu Lifestyle 
Direzione Exhibitions Lifestyle / Lifestyle Exhibitions Department
Fiera Milano S.p.A. 
M. +39 335 8124395