IADE Tunisia 2024, Djerba, 20. - 24. november 2024

četrtek, 25. april 2024
 

Mednarodna letalska in obrambna razstava


Med 20. in 24. novembrom 2024 bo na mednarodnem letališču Djerba Zarzis potekala Mednarodna letalska in obrambna razstava "International Aerospace & Defence Exhibition - IADE Tunisia 2024".

Razstava IADE Tunisia 2024 bo namenjena predstavitvi najnovejše opreme in tehnologij s področja civilnega letalstva, obrambe in vesolja. Na dogodku se bo predstavilo več kot 200 podjetij z vsega sveta, gostil pa bo tudi številne delegacije in odločevalce iz Tunizije, Afrike in Bližnjega vzhoda. Prvi trije dnevi razstave bodo namenjeni izključno strokovnim obiskovalcem.

V okviru dogodka bodo potekale konference in seminarji, organizirani obiski delegacij ter B2B in B2G srečanja, ki bodo edinstvena priložnost za spoznavanje ključnih mednarodnih akterjev letalske, obrambne in vesoljske industrije ter za vzpostavljanje novih poslovnih partnerstev.

Zadnja dva dneva razstave bosta odprta za širšo javnost - obiskovalci si bodo lahko ogledali različna letala in helikopterje, se seznanili z najsodobnejšimi tehnologijami v obrambni, letalski in vesoljski industriji ter občudovali letalske prikaze, ki jih bodo izvajali izkušeni tunizijski in tuji piloti.

Podrobnosti o razstavi so objavljene na spletni strani: www.iadetunisia.com.
 

Organizator:

IADE
tel: +216 55 023 000, +216 55 502 727
e-naslov: hello@iadeorganiser.comFoto: IADE Tunisia

 

Preberite tudi:

Zakaj na sejme v tujino?Za informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: