IDEA KNOCKOUT 2020

ponedeljek, 17. avgust 2020

V Zagrebu bo potekalo 30. septembra 2020 tekmovanje za najboljšo inovacijo "IDEA KNOCKOUT 2020". Tekmovanje bo potekalo v prostorih Centra znanja in inovacij v Zagrebu.

Na tekmovanje so vabljene ekipe z izvirno tehnološko idejo, ne glede na to, ali gre za programsko opremo, internetno storitev ali napravo, za katero imajo razvit demo ali prototip. Ni potrebno, da ekipa predstavlja zagonsko ali drugo podjetje, lahko gre tudi za študente, pomembno je, da ima ekipa idejo, pogum in ambicijo, da uspe.

Zmagovalec tekmovanja za najboljšo inovacijo bo prejel nagrado, hotelsko nastanitev in dve vozovnici v Las Vegas ter razstavni prostor na največjem sejmu novih tehnologij "Consumer Electronics Show" - CES 2021, ki bo potekal v Las Vegasu od 6. do 9. januarja 2021. Tudi za ostale udeležence bodo organizatorji poskrbeli bogate nagrade, od objave na portalu Bug.hr, do mobilnih aparatov in do brezplačnega razstavnega prostora na Bug Future Show 2021. 

Dodatne informacije je možno dobiti preko spletne strani: https://ideaknockout.com/, kjer je možno izvesti tudi prijavo.

Pripravil:
Bernard Šrajner
ekonomski svetovalec na Veleposlaništvu Republike Slovenije v Zagrebu
E: bernard.srajner@gov.si