IDEX 2025 - javno povabilo za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu

ponedeljek, 03. april 2023


Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IDEX, ki bo potekal od 17. do 21. februarja 2025 v Abu Dhabiju, ZAE

Sejem IDEX je namenjen predstavitvi izdelkov in tehnologij s področja varnosti in obrambe in velja za enega pomembnejših sejemkih dogodkov na svojem področju v regiji. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.idexuae.ae

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. 

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu IDEX:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva v predvideni višini 140.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu IDEX, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora, 
  • prevoza eksponatov in ostale stroške. 

Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja. 
 

Prijave in dodatne informacije

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo.

Zaradi omejene velikosti razpoložljivega razstavnega prostora na sejmu predvidevamo, da lahko podjetjem nudimo razstavne površine v velikosti od 9 m2 do 13 m2.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IDEX je dostopna tukaj.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je sreda, 19. april 2023.
 
Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-naslov: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

 

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi na sejmu IDEX 2025

 


Foto: www.idexuae.ae

 

Preberite tudi: 

Zakaj na sejme v tujino?