India-EU Digital Networking

sreda, 24. marec 2021

Global Business Inroads (GBI), partner indijskega konzorcija Evropske podjetniške mreže v sodelovanju z National Association of Software and Service Companies (NASSCOM) in Ministrstvom za elektroniko in informacijsko tehnologijo Indije (MeitY28. aprila 2021 organizira virtualno B2B srečanje "India-EU Digital Collaboration Networking Session".

Namen dogodka je spodbujanje sodelovanja na področju digitalizacije in pomoč evropskim podjetjem pri navezovanju stikov s strokovnjaki iz vodilnih indijskih IT podjetij. Udeležba je brezplačna.

Evropska podjetja lahko svoj interes sporočijo preko obrazca do 12. aprila 2021. 

Vsako podjetje bo imelo priložnost za srečanje z najmanj štirimi indijskimi podjetji.

Podrobnosti o dogodku

K sodelovanju so vabljena evropska podjetja in organizacije s področja iz avtomobilizma in mobilnosti, energetike, pomorstva, vode, hrane, kmetijstva, vesoljske industrije, bančnih, finančnih in zavarovalniških storitev, farmacije, potrošnega pakiranega blaga, zdravstva, proizvodne logistike in drugih povezanih sektorjev.

Dogodka se bodo udeležila indijska podjetja, specializirana na področjih, kot so kibernetska varnost, telekomunikacije, 5G, veriga blokov, e-trgovanje, fintech, AR / VR, SAAS, digitalni dvojčki, industrija 4.0, razvoj programske opreme, upravljanje velikih podatkov, računalništvo v oblaku, avtomatizacija, IT kadrov itd.

Dodatne informacije:
Harsha Lingam
E: hlingam@globalbusinessinroads.com