Innovation Day Ljubljana - Clean Energy & Manufacturing, 6. december 2023

četrtek, 30. november 2023


Spodbujanje e-mobilnosti in pretvorbe čiste energije prek oblikovanja materialov in proizvodnje je tema letošnjega Innovation Day Ljubljana, ki bo potekal v sredo, 6. decembra 2023, med 9.30 in 19.00 uro v Grand hotelu Union v Ljubljani.

Dopoldanski del dogodka je namenjen predstavitvi rezultatov EIT Manufacturing inovacijskega projekta aProMag, ki ga koordinira Institut Jožef Stefan, čemur bo sledila razprava o poslovnih učinkih projekta. Ta del dnevnega reda bo zaključen z okroglo mizo z mednarodnimi govorci iz podjetij v proizvodnem sektorju.

Po kosilu, ki bo tudi priložnost za mreženje, bo EIT Manufacturing - največji inovacijski ekosistem za proizvodno industrijo v Evropi - predstavil priložnosti za podjetja vseh velikosti, univerze in raziskovalne ustanove, ter kako lahko organizacije izkoristijo to mrežo.

Sledi krajši odmor s kavo, nato se bo dogodek osredotočil na prikaz uspešnosti industrije funkcionalnih materialov v Sloveniji z različnimi predstavitvami predstavnikov industrije in vlade. Po zaključku predstavitev so vsi udeleženci dogodka vabljeni na večerjo in mreženje v Grand Hotelu Union.

Dogodek bo potekal v angleškem jeziku in je brezplačen z obvezno prijavo na tej povezavi.

Dodatne informacije: east@eitmanufacturing.euDogodek organizirajo Strateško raziskovalno inovacijsko partnerstvo Tovarne prihodnosti (SRIP ToP) skupaj z Institutom Jožef Stefan in EIT Manufacturing.

 

Preberite tudi:

Globalni trendi na področju zelene tehnologijeZa informacije na www.izvoznookno.si skrbimo: