Interes podjetij za 5. mednarodni in med-regionalni in ekonomski forum v ruski regiji Vladimir, 19. - 21. maj 2017

petek, 21. april 2017

Obveščamo vas, da bo od 19. do 21. maja 2017 v mestu Vladimir v Ruski federaciji, ob 50. obletnici »Zlatega prstana«, potekal 5. mednarodni in med-regionalni ekonomski forum, ki bo namenjen področju razvoja podjetništva in turizma.

Na forumu bodo poleg predstavnikov podjetij sodelovali tudi predstavniki administracije predsednika in vlade Ruske federacije, direktorji vodilnih ruskih inštitucij in podjetij tako s področja turizma kot s področja drugih segmentov mednarodnega sodelovanja.

Udeležba podjetij pod okriljem SPIRIT Slovenija na lanskem 4. mednarodnem in med-regionalnem ekonomskem forumu je že prinesla rezultate v obliki podpisanih pogodb med slovenskimi in ruskimi podjetji.

Letos je SPIRIT Slovenija ponovno prejel vabilo guvernerke Vladimirske regije za udeležbo slovenskih podjetij na letošnjem forumu. Želeli bi preveriti, ali obstaja interes za morebitno organizirano udeležbo, zato vas vabimo, da svoj interes javite kontaktni osebi foruma gospe Marini Javorski Vladimirovni, tel: +79031556315, mail: my@novoevremia.ru ter se prijavite direktno na uradni strani foruma http://forum.avo.ru.

Dodatne informacije lahko dobite pri ga. Tanji Drobnič, SPIRIT Slovenija. mail: tanja.drobnic@spiritslovenia.si, tel. 01 589-18-94.