Investiranje in poslovanje v Srbiji

četrtek, 14. oktober 2021

Datum: 3. november 2021
Kraj: GZS, Dimičeva ulica 13, Ljubljana, dvorana A
 
Gospodarska zbornica Slovenije v sodelovanju s Srbskim poslovnim klubom Slovenija, Stalno konferenco srbskih mest in občin in Javno agencijo SPIRIT Slovenija, po dveh letih ponovno organizira poslovno-informativno konferenco na temo priložnosti in pogojev za poslovno investiranje slovenskih podjetij v izbranih srbskih mestih in občinah.

Svoje investicijske lokacije, primerjalne prednosti in spodbude, ki jih namenjajo tujim vlagateljem, bodo tokrat predstavile srbska mesta in občine, ki so še posebej zainteresirane za pritegnitev vlagateljev in poslovnih partnerjev iz vrst slovenskih podjetij. Pričakujemo tudi obisk predstavnikov srbskih podjetij, ki jih zanima poslovno sodelovanje s slovenskimi partnerji.
 
Vabimo vas, da se predstavitve udeležite in v neposrednem stiku z župani in predstavniki lokalnih podpornih agencij ter podjetij pridobite informacije o možnostih in priložnostih poslovnega sodelovanja s Srbijo. Kotizacije ni.
 
Okvirni program:
9.00 - 9.30 REGISTRACIJA UDELEŽENCEV
9.30 - 9.45 UVODNI NAGOVORI
predstavniki organizatorjev dogodka (SPK, GZS)
9.45 - 11.00
PREDSTAVITVE: INVESTICIJSKE PRILOŽNOSTI V SRBSKIH MESTIH IN OBČINAH
Seznam 5 – 6 mest/občin bo posredovan v kratkem
11.00 - 11.30 ODMOR
11.30 - 12.30
DVOSTRANSKI POGOVORI (dvorana A)
za pogovor in dodatne informacije bodo na razpolago župani oziroma predstavniki občin in lokalnih pisarn za spodbujanje tujih naložb ter predstavniki srbskih podjetij


Prijave: vaše prijave pričakujemo najkasneje do torka, 2. novembra 2021, do 12:00 ure preko elektronske prijavnice.
 
Odjave: v primeru odjave vaše udeležbe vas prosimo, da nam jo posredujete v pisni obliki, na elektronski naslov matej.rogelj@gzs.si najkasneje do 2. novembra 2021 do 12.00 ure. V nasprotnem primeru vam zaračunamo administrativni strošek v višini 50,00 EUR (+ DDV).
 
Dodatne informacije: Matej Rogelj, T: 01/58 98 159, matej.rogelj@gzs.si.

Prijava