IX. mednarodni mladinski industrijski forum Inženirji prihodnosti, Penza regija, 11.-22. julij 2020

sreda, 19. februar 2020

Forum bo potekal v Penza regiji od 11. - 22. julija 2020, v organizaciji Zveze ruskih inženirjev in ob podpori državne korporacije Rostec, Federalne agencije za zadeve mladih Rosmolodež ter Vlade Penza regije in bo posvečen posebni vlogi mladih strokovnjakov v razvoju industrije.

Naslovniki: strokovna in industrijska združenja, specializirani odbori gospodarskih zbornic, institucije, podjetja in izobraževalne ustanove. Forum je organiziran kot poletni izobraževalni tabor za mlade inženirje, oblikovalce in tehnologe.

Ciljne skupine so vodje strukturnih oddelkov industrijskih podjetij, mladi strokovnjaki, diplomanti, pripravniki, študentje podiplomskega študija in predstavniki organizacij mladih.

Na forumu sodeluje okoli 1500 talentiranih in perspektivnih predstavnikov ruskih in tujih inženirskih skupnosti, ki se zberejo zaradi razvoja in realizacije skupnih inženirskih projektov in programov.

Foruma se tradicionalno udeležuje večje število tujih gostov, vključno z vodji tujih podjetij in tujih tehničnih univerz, kot tudi mladi inženirji in študentje. Tekom let je forum sprejel več kot 100 delegacij iz 48 držav sveta.

Posebnost foruma so edinstveni izobraževalni in delovni programi s sodelovanjem vodij večjih podjetij, uglednih znanstvenihov, predavateljev vodilnih ruskih in tujih tehničnih univerz.

Več informacij na spletni strani: enfuture.ru in na vk.com/engineers_of_future

Kontakti za morebitna vprašanja: Soloveva Oksana Genadevna, tel.: +8 (499) 677-24-34 (int.262), e-mail: mol@soyuzmash.ru

Pripravila:
mag. Irena Jager Agius     
Ekonomska svetovalka
Veleposlaništvo Republike Slovenije v Moskvi
E: Irena.Jager-Agius@gov.si