Izhodna poslovna delegacija ob obisku predsednika vlade Republike Slovenije dr. Mira Cerarja v Makedoniji, Skopje, 3. - 5. april 2018

petek, 16. marec 2018

Ob uradnem obisku predsednika vlade Slovenije dr. Mira Cerarja v Makedoniji Javna agencija SPIRIT, Ministrstvo za zunanje zadeve in GZS v sodelovanju z lokalnimi partnerji od 3. do 5. aprila 2018 organiziramo obisk slovenske poslovne delegacije v Skopju.

Z obiskom delegacije želimo nasloviti poslovne priložnosti, ki se za slovensko gospodarstvo odpirajo v Makedoniji in utrditi poslovno prisotnost na lokalnem trgu.

Z lokalnimi partnerji (Gospodarska zbornica Makedonije) in Veleposlaništvom RS v Skopju bomo za udeležena slovenska podjetja, glede na njihove profile in interes, organizirali poslovno konferenco in zagotovili neposredna srečanja (B2B) s potencialnimi makedonskimi poslovnimi partnerji. V primeru interesa in možnosti bomo z MZZ in Veleposlaništvom RS v Skopju oblikovali dodaten program z možnostjo neposrednih srečanji s predstavniki institucij in odločevalskih struktur Makedonije.

Vabimo vas, da se delegacije udeležite. Prijave sprejemamo do 19. marca 2108.

Podrobnosti in prijave.

Informacije: Matej.Rogelj@gzs.si, T: 01/58 98 159.