Izhodna slovensko - srbska delegacija podjetij iz avtomobilskega sektorja, 10.-12. maj 2011, Kragujevec, Srbija

torek, 19. april 2011

Med 10. in 12. majem 2011 bo ob 2. mednarodnem sejmu proizvajalcev avtomobilskih komponent JV Evrope potekala v Kragujevcu v Srbiji izhodna slovensko - srbska gospodarska delegacija podjetij iz avtomobilskega sektorja. Delegacijo organizira JAPTI skupaj s SIEPA - srbsko sorodno agencijo za promocijo izvoza in investicij v tesnem sodelovanju z Ministrstvom za gospodarstvo, Veleposlaništvom Republike Srbije v Sloveniji ter Republike Slovenije v Srbiji, Ministrstvom za zunanje zadeve, Slovenskim avtomobilskim grozdom (GIZ ACS), Združenjem kovinske industrije pri Gospodarski zbornici Slovenije ter Sekcijama plastičarjev in kovinarjev pri Obrtni zbornici Slovenije in Regionalno gospodarsko zbornico v Kragujevcu.
 

JAPTI želi v povezavi s partnerji tako v Sloveniji kakor v Srbiji spodbuditi slovenska in srbska podjetja k novim oblikam medsebojnega sodelovanja v povezavi s FIAT Automobili Srbija. Cilj poslovne konference je predstavitev novih oblik sodelovanja med podjetji iz obeh držav, možnost skupnega nastopa na tretjih trgih, izvedba učinkovitega B2B med podjetji. 

Vabilo.

Osnutek programa.
 
Pozivamo vsa zainteresirana slovenska podjetja, da sporočijo svoj interes po sodelovanju na omenjenem dogodku ter izpolnijo obrazec »Company Profile« na email: tanja.drobnic@japti.si  do 29. aprila 2011.