Izvajanje storitev na italijanskem ozemlju: varnostne zahteve za vstop na manjša in večja gradbišča: 23.6.20 ob 9.30 @zoom online meeting

sreda, 17. junij 2020


Spletni seminar "Izvajanje storitev na italijanskem ozemlju: varnostne zahteve za vstop na manjša in večja gradbišča", ki bo na sporedu 23. junija 2020 ob 9.30, je namenjen vsem gradbincem, monterjem, podjetjem, ki vgrajujejo stavbno pohištvo in na splošno tistim, ki tako ali drugače vstopajo na italijansko območje za izvajanje storitev.

Spletni seminar prireja SDGZ-Slovensko deželno gospodarsko združenje v sodelovanju in s podporo javne agencije SPIRIT Slovenija in bo potekal preko platfome ZOOM, ki jo lahko brezplačno prevzamete na računalnik preko povezave https://zoom.us/download ali namestite aplikacijo za mobilni telefon/tablico, ki jo dobite na Google Play (za naprave Android) ali App store (za Appleove naprave) - dovolj, da v iskalniku poiščete "Zoom".

Povezavo na delavnico bomo poslali registriranim uporabnikom (registracija poteka preko spletne strani EventBrite) dan pred dogodkom in se bo aktivirala nekaj minut pred začetkom dogodka.

Predavanje bo potekalo v slovenščini.

PRIJAVA

Dodatne informacije:
Slovensko deželno gospodarsko združenje
E: info@sdgz.it