Izzivi in priložnosti za železniška podjetja in dobavitelje v post-Covid obdobju, Ljubljana, 30. junij 2022

sreda, 01. junij 2022

V sodelovanju z mednarodnimi partnerji Railway Cluster for South-East Europe (Srbija), Rail Target (Češka) in Javno agencijo SPIRIT Slovenija, Gospodarska zbornica Slovenije organizira poslovno konferenco o izzivih in priložnostih v železniškem sektorju v regiji JVE, kot tudi v povezavi z drugimi sistemi in trgi (Združeno kraljestvo, Norveška , ZDA, Kanada).

Poslovni dogodek bo v bo v četrtek, 30. junija 2022 ob 9.30 na GZS (dvorana A), Dimičeva 13, Ljubljana
 

Predstavljene bodo podjetniško raziskovalne in inovativne povezave za razvoj železniškega transporta, infrastrukture in poslovnega sodelovanja:

 
  • Railway Cluster for South-East Europe (Klaster željeznica za Jugoistočnu Evropu), ki združuje 55 članov iz 12 držav, predvsem z namenom podpore investitorjem in dobaviteljem na območju bivše Jugoslavije.
  • Rail Alliance (Rail Business Daily) iz Združenega kraljestva je največji svetovni železniški grozd in nosilec naprednih železniških tehnologij po vsem svetu.
  •  Rail Target je eden vodilnih železniških medijev v srednji in vzhodni Evropi, organizator in partner številnih mednarodnih železniških dogodkov po Evropi.
  •  DITECFER je eden vodilnih železniških tehnoloških grozdov v Evropi s sedežem v Toskani (Pistoia) v Italiji. 

Organizatorji napovedujejo udeležbo podjetij in institucij iz Slovenije, Srbije, Severne Makedonije, BiH, Hrvaške, Črne gore, Češke, Slovaške, Poljske, Madžarske, Združenega kraljestva, Nemčije, Italije in Avstrije.
 
Predstavitvam priložnosti in platform za izmenjavo in sodelovanje bo sledilo mreženje (B2B) udeležencev poslovnega dogodka.
 
Vabimo vas, da se poslovne konference in B2B udeležite in preverite možnosti za vzpostavitev novih poslovnih povezav in skupnih projektov.

Kotizacije ni.

Dodatne informacije in prijave

 

Preberite tudi: 

Globalni trendi na področju transporta in logistike