JAPTI bo junija v Slovenijo pripeljal potencialne kitajske investitorje

petek, 06. april 2012

JAPTI med 18. in 20. junijem 2012 organizira investicijsko in poslovno konferenco ter obisk delegacije potencialnih kitajskih investitorjev in poslovnežev v slovenska podjetja.
 

JAPTI v letu 2012 izvaja številne aktivnosti za pomoč slovenskim podjetjem, ki želijo prodreti na kitajski trg ali razširiti svoje poslovanje na njem, saj jim ta zaradi oddaljenosti predstavlja precejšen strošek. Tako je JAPTI februarja izvedel seminar za slovenska podjetja z naslovom »Izvoz na Kitajsko – Izzivi in priložnost, v začetku marca seminar z naslovom Poslovni običaji na Kitajskem in konec marca obisk delegacije slovenskih podjetij na mednarodni konferenci ITTC 2012 v Pekingu.
 

Nadaljevanje teh aktivnosti predstavlja investicijska in poslovna konferenca ter obisk delegacije potencialnih kitajskih investitorjev in poslovnežev v slovenska podjetja, ki jo namerava JAPTI organizirati med 18. in 20. junijem 2012. Konferenca bo na tematiko prenosa znanja in tehnologij v proizvodnjo – industrijo, zato si JAPTI prizadeva, da bi kitajski poslovneži, ki so ob  obisku slovenskih podjetij konec marca 2012 na Kitajskem izkazali interes za razgovore s slovenskimi poslovneži, junija prišli na povratni obisk v Slovenijo.
 

Več informacij o tem bo na voljo v kratkem.