JAPTI z 12 slovenskimi podjetji na sejmu ZEPS 2012 v Zenici

torek, 02. oktober 2012

JAPTI organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnem sejmu ZEPS, ki poteka od 2. do 6. oktobra 2012 v Zenici v Bosni in Hercegovini.

JAPTI je junija letos objavil povabilo za skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na mednarodnem sejmu ZEPS 2012, na katero se je odzvalo 12 slovenskih podjetij.

Sejem ZEPS je največji poslovno sejemski dogodek v Bosni in Hercegovini. Namenjen je predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja kovinske industrije, strojegradnje, gradbeništva, rudarstva, lesne industrije, informatike, farmacije in medicinske opreme, tekstila in usnja, grafične in tiskarske industrije, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij. V letu 2011 se je na sejmu predstavilo 355 razstavljavcev iz 25 držav, obiskalo pa ga je skoraj 50.000 obiskovalcev.

Več informacij o sejmu.  

JAPTI že vrsto let uspešno organizira skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. S sodelovanjem na sejmu je slovenskim podjetjem omogočena promocija njihovih storitev in izdelkov ter vzpostavitev novih poslovnih stikov s tujimi poslovnimi partnerji, kar vodi do sklenitve novih poslov in posledično do razvojne rasti podjetij ter večjega izvoza Slovenije na tuje trge. Oktobra tako JAPTI pripravlja še skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na naslednjih sejmih: sejem AMBIENTA, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja lesnopredelovalne industrije, ki bo med 10. in 14. oktobrom 2012 v Zagrebu; MADE EXPO, namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja gradbeništva in energetsko varčne gradnje, ki bo med 17. in 20. oktobrom 2012 v Milanu in sejem SIAL, namenjen predstavitvi izdelkov s področja prehrambne industrije, ki bo med 21. in 25. oktobrom 2012 v Parizu.