Javni poziv za udeležbo na poslovni delegaciji v Moskvo in v Baku, 16. - 24. oktobra 2013

sreda, 03. julij 2013


Javna agencija SPIRIT Slovenija skupaj s partnerji v Ruski federaciji in v Republiki Azerbajdžan organizira poslovno delegacijo v Moskvo in v Baku v času od 16. do 24. oktobra 2013.

SPIRIT Slovenija bo v konferenčnih prostorih hotela Peter I. v Moskvi organiziral poslovni in investicijski forum skupaj z moskovsko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (MIEPA), s slovenskimi poslovnimi klubi v Moskvi, Togliattiju in Uljanovsku ter z Veleposlaništvom RS v Moskvi. Slovenska podjetja se bodo srečala na organiziranih poslovnih razgovorih na poslovni in investicijski konferenci kakor na neformalnih srečanjih ob sejmu Dom Expo 2013 ter ob razstavi industrijskega oblikovanja Silent Revolutions.
Člani poslovne delegacije bodo nastanjeni v hotelu Budapešt, ki je del hotela Peter I.

V Azerbajdžanu bo SPIRIT Slovenija skupaj s sestrsko azerbajdžansko agencijo za pospeševanje izvoza in tujih investicij (AZPROMO) ter v sodelovanju z Veleposlaništvom Republike Azerbajdžan v Ljubljani organizirala poslovni in investicijski forum v poslovni stavbi AZPROMO ter ob gradbenem sejmu Baku Build 2013 slavnostno odprla slovenski poslovni klub v Bakuju.
Člani poslovne delegacije bodo nastanjeni v hotelu Qafqaz Baku City Hotel v Bakuju.

Predviden program poslovne delegacije:

 

16.10.
Prihod v Moskvo iz Ljubljane in namestitev v hotelu Budapešt (del hotela Peter I
17.10.
Poslovni in investicijski forum v hotelu Peter I – organizirana b2b srečanja ter ogled razstave Silent Revolutions (slovensko industrijsko oblikovanje)
18.10.
Obisk sejma Dom Expo 2013 ter poslovna srečanja ob stojnici SPIRIT Slovenija
19.10.  
Organizirana neformalna srečanja s poslovneži iz Ruske federacije
20.10. 
Prihod v Baku in namestitev v hotelu Qafqaz Baku City Hotel
21.10. 
Poslovni in investicijski forum v poslovni stavbi AZPROMO - organizirana b2b srečanja
22.10. 
Organizirana neformalna srečanja s poslovneži iz Azerbajdžana ter slavnostna otvoritev Slovenskega poslovnega kluba v "Baku Business Center"
23.10.  
Obisk gradbenega sejma Baku Build 2013 ob stojnici SPIRIT Slovenija
24.10. 
Organizirana neformalna srečanja z razstavljavci na sejmu Baku Build 2013 ter odhod v Ljubljano preko Moskve
 
Vabimo vas, da interes za udeležbo potrdite preko elektronske prijavnice, najkasneje do 19. julija 2013. Po uspešno opravljenih prijavi, boste prejeli potrditev na vaš e-mail naslov.

Predvideni stroški za pravočasno prijavljene udeležence poslovne delegacije so 1.600, 00 € (hotel in letalske karte).

Dodatne informacije: ga. Tanja Drobnič, Sektor za pospeševanje internacionalizacije in tujih investicij, tanja.drobnic@spiritslovenia.si , tel. 01 589 18 94.