Javni poziv za udeležbo podjetij na poslovnem forumu ob 5. srečanju predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske, Riga, 5. in 6. november 2016

torek, 18. oktober 2016

Javna agencija SPIRIT Slovenija 5. in 6. novembra 2016 organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Rigi. V okviru kontaktnega mehanizma oziroma investicijske strategije Kitajske za Centralno in Vzhodno Evropo (16+1) bo potekalo 5. srečanje predsednikov vlad regije Centralne in Vzhodne Evrope in Kitajske . Ob robu srečanja bo tudi poslovno srečanje podjetij iz regije CVE in Kitajske.

SPIRIT Slovenija v sodelovanju z latvijsko agencijo za investicije in razvoj (LIAA) organizira udeležbo slovenskih podjetij in institucij na poslovnem forumu v Rigi v času od 5. do 6. novembra 2016 na podlagi skupinske registracije. Agencija LIAA je vzpostavila internetno platformo, ki omogoča individualno prijavo, SPIRIT Slovenija pa ima možnost avtorizacije prijave. Organizator poslovnega foruma na latvijski strani je vsaki od držav omejil število udeležencev iz posameznih držav tako da slovenska gospodarska delegacija lahko obsega 10 podjetij in institucij.

Vsa zainteresirana podjetja ali institucije, ki poslujejo ali načrtujejo poslovanje s Kitajsko ali regijo CVE in imajo pripravljene investicijske projekte za poslovanje s podjetji iz Kitajske ali CVE vabimo, da izrazijo interes čim prej, vendar najkasneje 24. oktobra 2016 na elektronski naslov tanja.drobnic@spiritslovenia.si. Prosimo, da se sami registrirate na internetni povezavi http ceec-china-latvia org / registration. Ob prijavi posredujte krajšo predstavitev vašega podjetja in produkta (storitve) v angleščini in kitajščini, investicijski projekt v angleščini in kitajščini ter življenjepis udeleženca vašega podjetja ali institucije ravno tako v angleščini in kitajščini.

Udeleženci gospodarske delegacije si plačajo vse stroške sami (letalska karta in tri nočitve z zajtrkom v predlaganem hotelu) direktno letalskemu prevozniku in hotelu. Skupinsko rezervacijo hotelskih sob bo izvedela SPIRIT Slovenia v hotelu Radisson Blu Latvia Spa & Conference Hotel po cenah, ki jih omogočajo udeležencem poslovnega foruma.

Osnutek programa poslovnega obiska

Opomba: uradni jeziki: angleški, kitajski jezik (simultano).
Pridržujemo si pravico do spremembe oziroma dopolnitve programa.