Javno povabilo k sodelovanju na Dnevu slovenskih dobaviteljev v BMW, 10. marec 2016

četrtek, 01. oktober 2015

Javna agencija SPIRIT Slovenija, Slovenski avtomobilski grozd (ACS), BMW Group in BMW Group Slovenija bomo marca 2016 organizirali  »Dan slovenskih dobaviteljev (Slovene Supplier Day)«  na sedežu koncera BMW v Münchnu. Dogodek je namenjen podjetjem iz avtomobilskega sektorja, ki želijo vstopiti v nabavno verigo oziroma okrepiti sodelovanje z enim vodilnih proizvajalcev luksuznih vozil v svetu.

 

Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes za sodelovanje potrdite tako, da izpolnite priložen vprašalnik, ter si s tem zagotovite možnost predstavitve vašega podjetja in proizvodov pred vidnimi predstavniki in nakupnimi odločevalci skupine BMW.

 

Koncern BMW se pri zasnovi in proizvodnji vozil vrsto let usmerja k vrhunskim inovativnim tehničnim rešitvam, zato se pri izpolnjevanju vprašalnikov osredotočite predvsem na predstavitev inovativnih področij in proizvodov.

 

Izpolnjen vprašalnik pošljite do ponedeljka, 12. oktobra 2015 na e-mail: dunja.podlesnik@acs-giz.si.

 

Na osnovi prejetih vprašalnikov-predstavitev bo BMW najkasneje do 15. novembra 2015 izbral do največ 21 dobaviteljev, ki bodo imeli priložnost predstavitve na omenjenem dogodku.

 

Dodatne informacije:

Dunja Podlesnik, tel. 01/236-17-35, e-mail: dunja.podlsenik@acs-giz.si

Tina Lukan, tel. 01/530-98-26, e-mail: tina.lukan@spiritslovenia.si

 

Vprašalnik
Seznam izbranih podjetij