Javno povabilo: Mednarodni poslovni forum CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017, 16. do 17. oktober 2017, Praga, Češka - podaljšan rok prijav

ponedeljek, 31. julij 2017

Javna agencija SPIRIT Slovenija ob finančni podpori Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo med 16. in 17. oktobrom 2017 organizira izhodno gospodarsko delegacijo v Prago, na Češko, v okviru katere se bodo podjetja udeležila mednarodnega poslovnega foruma CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017.
 
Mednarodni poslovni dogodek je namenjen poslovnemu mreženju med dobavitelji (podjetji) iz avtomobilskega sektorja in vodilnimi svetovnimi avtomobilskimi proizvajalci (vključno s proizvodnimi enotami v CEE regiji), vodilnimi svetovnimi podjetji iz avtomobilske industrije kot tudi z različnimi združenji in institucijami iz avtomobilskega sektorja ali sorodnih področij. Udeleženci se bodo imeli možnosti srečati z vodilnim menedžmentom teh podjetij (CEO, nabavni direktorji, izkušeni menedžerji, itd.).
 
Dogodek velja za največjo avtomobilsko konferenco v CEE regiji in je edinstveni strateški dogodek na tako visoki ravni, na katerem se predstavljajo nove strategije, najnovejši trendi, nove tehnologije, kompetence in razvoj na področju avtomobilske industrije in proizvodnje.

Forum je tako namenjen slovenskim podjetjem iz avtomobilske industrije ter srečanjem in predstavitvam njihovih kompetenc, proizvodov in storitev vodilnim svetovnim avtomobilskim proizvajalcem in podjetjem iz avtomobilske industrije z namenom vstopa v njihovo nabavno verigo ali okrepitvi sodelovanja z njimi.

Predstavniki sodelujočih slovenskih podjetij se bodo tako udeležili dvodnevnega foruma in individualnih sestankov (1 na 1 srečanj po izbiri) z vodilnim menedžmentom (nabavni direktorji, izkušeni menedžerji, itd.) svetovnih avtomobilskih proizvajalcev in podjetji iz avtomobilske industrije ter združenji avtomobilske industrije, ipd..
 
Število mest je omejeno. Prijave sprejemamo do zapolnitve mest, pri čemer bo upoštevano zaporedje prijav podjetij. Polovico stroškov kotizacije na forumu in individualnih B2B sestankih (1 na 1 srečanjih) za enega (prvega) udeleženca na podjetje krije SPIRIT Slovenija, preostalo polovico krijejo podjetja sama.
Organizator je omogočil nižjo ceno kotizacije za drugega in tretjega udeleženca iz istega podjetja, ki jo v celoti krijejo podjetja sama. Za drugega udeleženca je 30% nižja cena kotizacije, za tretjega udeleženca pa 50%.
 
Stroške prevoza in hotelsko namestitev nosijo udeleženci sami.
 
Podjetja, ki so že pridobila sredstva za sofinanciranje stroškov povezanih s tem forumom preko javnih razpisov SPIRIT Slovenija, ne morejo kandidirati za prejem sredstev (kotizacija za udeležbo na tem forumu) preko tega javnega vabila. Podjetja prav tako ne bodo mogla pridobiti sredstev za sofinanciranje stroškov povezanih s tem forumom preko javnih razpisov SPIRIT Slovenija, če bodo v primeru potrditve njihove udeležbe prejela sredstva preko tega javnega vabila.
 
Vsa zainteresirana podjetja vabimo, da svoj interes potrdite tako, da izpolnite elektronsko prijavnico (v angleškem jeziku) najkasneje do četrtka, 7. septembra 2017.
 
Več informacij o samem dogodku se nahaja na naslednji povezavi: http://www.ceeautomotive.com/.
 
Dodatne informacije (SPIRIT Slovenija, javna agencija):
Mojca Bec Inkret, tel. 01/53 09 811, e-mail: mojca.becinkret@spiritslovenia.si
 
Elektronska prijavnica. 
 
******************************
B2B srečanja:
Za vsa sodelujoča podjetja bo v okviru dvodnevnega mednarodnega poslovnega foruma CEE AUTOMOTIVE FORUM 2017 Praga v skladu s pravili organizatorjev organiziranih do 5 vnaprej načrtovanih individualnih sestankov (1 na 1 srečanja), preostala dodatna 1 na 1 srečanja pa si rezervirajo podjetja v času samega foruma. 
Organizirana bodo tudi srečanja, ki bodo namenjena neformalnemu mreženju med podjetji in udeleženci.
 
Organizatorji pričakujejo, da se bo dogodka tako kot lani udeležilo več kot 320 delegatov iz 14 držav (SEE države, Nemčije in Turčija), in ko je bilo na dogodku prisotnih tudi več kot 200 izvršnih direktorjev vodilnih svetovnih podjetij in proizvajalcev iz avtomobilske industrije. Na dogodku so primeroma sodelovala naslednja vodilna avtomobilska podjetja in proizvajalci: Skoda Auto, TPCA CZ, GM Poland, JLR, BMW Group, VW Group Purchasing EE, ACEA, Magyar Suzuki, FIAT Automobile, EY, Adam Opel, Plastic Omnium, Ford Otosan, Tatra Trucks, JATO Dynamics, Robert Bosch, FederalMogul, Porsche Engineering, AAA Auto, Ford CZ, Mitsubishi Electric, Grammer, Videoton, Item Industrietechnik, Exact Systems, Bosal, PSA Peugeot Citroën, Brose Gruppe, ZF, Aisin Europe, Toyota MM Europe, PSA Peugeot Citroen CE, MATADOR itd..
******************************