Javno povabilo podjetjem - Arab Health, Dubaj, ZAE, 1. - 4. februar 2021

petek, 14. februar 2020

Ponovno odprte prijave za skupinsko udeležbo na sejmu Arab Health 2021


13. januar 2021

Zaradi sprostitve razpoložljivega razstavnega prostora na sejmu Arab Health 2021 in novo nastalih okoliščin, podaljšujemo rok prijave za sodelovanje na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva. Sejem bo potekal v digitalni, kot tudi fizični obliki na sejmišču v Dubaju.

Nov koncept sejma je zelo zanimiv, in ponuja dodatne možnosti za vzpostavljanje stikov že pred samim sejmom ter udeležbo na različnih on – line predstavitvah in okroglih mizah. Digitalni/on-line sejem bo potekal od  23.5.2021 - 22.7.2021, medtem pa bo sejem v fizični obliki potekal med 21. in 24.6.2021.

Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest, oziroma najkasneje do ponedeljka 18. januarja 2021.

Prijavni obrazec


 

Obvestilo o preložitvi termina sejma - sejem bo potekal bo od 21. do 24. junija 2021

24. avgust 2020

Sejem Arab Health 2021 je, zaradi pandemije COVID -19, preložen na termin 21. – 24. junij 2021

 

 

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu ARAB HEALTH, ki bo potekal od 1. do 4. februarja 2021 v Dubaju, ZAE.

Sejem ARAB HEALTH je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja medicine in medicinske opreme. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.arabhealthonline.com.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu Arab Health 2021:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskrbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog,
  • izvedla dodatne obsejemske aktivnosti (predstavitvena brošura, sprejem s pogostitvijo, promocijski članki in materiali na sejmišču).
Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu Arab Health, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

Zaradi omejene velikosti razpoložljivega razstavnega prostora na sejmu predvidevamo, da lahko podjetjem nudimo razstavne površine v velikosti od 9 m2 do 20 m2.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu ARAB HEALTH je dostopna na spletni povezavi.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je ponedeljek, 2. marec 2020.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo mikro, mala in srednja podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad.

Kontakt za dodatne informacije:
Martin Zadel, tel. št.: 05 90 89 500, e-pošta: martin.zadel@spiritslovenia.si
Tina Lukan, tel. št.: 01 53 09 826, e-pošta: tina.lukan@spiritslovenia.si
 Sredstva za pripravo in izvedbo skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmu Arab Health 2021 zagotavljata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.Več informacij: www.eu-skladi.si

Več informacij o skupinskih predstavitvah slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini