Javno povabilo podjetjem na srečanja z agenti v Milanu

sreda, 09. oktober 2019

Datum: 14. in 15. november 2019
Kraj: Milano, Italija

Gospodarska zbornica Slovenije, Ministrstvo za zunanje zadeve oziroma diplomatsko konzularna predstavništva v Rimu in Milanu ter Javna agencija SPIRIT Slovenija tudi letos skupaj organizirajo udeležbo slovenskih podjetij na poslovnem srečanju FORUM AGENTI v Milanu, kjer bodo 14. in 15. novembra 2019 potekala srečanja z italijanskimi agenti in zastopniki.

Slovenska podjetja obveščamo, da lahko že prijavijo svojo udeležbo na dogodku v okviru skupinskega nastopa in si na ta način zmanjšajo stroške udeležbe. Nastop podjetij namreč sofinancirata Javna agencija SPIRIT Slovenija in predvidoma tudi Ministrstvo za zunanje zadeve RS v okviru Gospodarskega urada Republike Slovenije v Milanu.

Cena najema stojnice, opremljene z osnovno opremo, in udeležbe na poslovnem dogodku z B2B razgovorih bo okoli 1.000,00 € + ddv, k temu pa morajo zainteresirana podjetja prišteti še stroške prevoza in nočitev v Milanu. Točna cena udeležbe je odvisna od končnega števila slovenskih udeležencev ter skupne višine razpoložljivih sredstev.

Za vsa prijavljena podjetja bo organiziran pripravljalno-informativni sestanek po končanem roku za prijave.

Dodatne informacije in prijave