Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu DENTAL - EXPO, Moskva, Ruska federacija, 26. - 29. september 2011

petek, 21. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu DENTAL-EXPO, ki bo potekal od 26. do 29. septembra 2011 v Moskvi, Ruska federacija.

V letu 2010 se je na sejmu predstavilo 447 razstavljavcev iz 37 držav, sejem je obiskalo 23.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s spodočja: dentalnih implantov, dentalnih laboratorijev, ortopedije, radilologije, endodontike, ortodontike, higiene, kozmetične dentologije, pediatrične dentologije, laserjev, terapije, CAD/CAM, upravljanja.


Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.dental-expo.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu DENTAL-EXPO, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 40.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 25. februarja 2011.


Za dodatne informacije lahko pokličete:


Vabilo.

Prijavnica.