Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu EXPOKOS, Priština, Kosovo, 18.- 21. maj 2011

petek, 21. januar 2011


Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu EXPOKOS, ki bo potekal od 18. do 21. maja 2011 v Prištini na Kosovem.

Sejem EXPOKOS je s strani obiskovalcev in razstavljevcev prepoznan kot največji dogodek s področja gradbeništva in obnovljivih virov energije na Kosovem. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo več kot 350 razstavljavcev iz 17-ih držav, sejem je obiskalo več kot 54.000 obiskovalcev. Na sejmu se predstavljajo izdelki, tehnologije in storitve s področija: gradbeništva, tehničnih izdelkov, konstrukcij, lesnopredelovalne in kovinske industrije ter obnovljivih virov energije.


Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www kosovafair com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu EXPOKOS, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 15.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.


Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 11. marca 2011.
 


Za dodatne informacije lahko pokličete:


Vabilo.

Prijavnica.