Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu GITEX, Dubaj, ZAE, 09. - 13. oktober 2011

četrtek, 20. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu GITEX, ki bo potekal od 09. do 13. oktobra 2011 v Dubaju, ZAE. GITEX je največji dogodek s področja informacijske tehnologije na Bližnjem Vzhodu. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo 3.500 razstavljavcev iz 65 držav, sejem pa je obiskalo 136.000 obiskovalcev iz 135 držav.

Sejem GITEX je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: naprednih ISP rešitev, e-poslovnih in spletnih orodij, večjezične industrijske programske opreme, mobilnih in WAP tehnologij, mreženj in poslovnih komunikacij, IT sistemov, komponent, svetovanja in izobraževanja, CRM aplikacij, shranjevanja podatkov, aplikacij za virtualno resničnost, multimedije, AIDC, online informacijskih sistemov, tehnologij za kartice, varnostnih storitev, upravljanja z informacijami, ravnanja s financami in denarjem- strojne in programske opreme, storitev in animacije, internetnih storitev in brskalnikov, digitalnega in grafičnega oblikovanja. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.gitex.com.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu GITEX, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 30.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 25. marca 2011.


Za dodatne informacije lahko pokličete:Vabilo.

Prijavnica.