Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu ITFM, Moskva, Ruska federacija, 27. - 30. september 2011

petek, 21. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu ITFM, ki bo potekal od 27. do 30. septembra 2011 v Moskvi, Ruska federacija. V okviru sejma ITFM  se odvijajo štirje sejemski dogodki: CEMAT, Motion Drive Automation, Industrial Automation in SURFACE.

V letu 2010 se je na sejmu ITFM predstavilo 272 razstavljavcev iz 19 držav, sejem je obiskalo 5.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s spodočja: industrijske avtomatizacije, proizvodne in procesne avtomatike, industrijske obdelave površin in intra logistike.
 
Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.ITFM-expo.ru.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu ITFM, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 20.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 04. februarja 2011.

Za dodatne informacije lahko pokličete:


Vabilo.

Prijavnica.