Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu RENEXPO, Budimpešta, Madžarska, 05. - 07. maj 2011

petek, 21. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu RENEXPO, ki bo potekal od 05. do 07. maja 2011 v Budimpešti, Madžarska. RENEXPO je sejem namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja energetsko učinkovite gradnje in obnovljivih virov energije.


Sejem RENEXPO je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: energetsko varčnih in pasivnih hiš, ekološke gradnje, fotovoltaike, solarne energije, racionalne uporabe energije, toplotnih črpalk, vodne in veterne eneregije, bio mase, energetskih virov in distribucije, gorilnih celic ter električnih in solarnih vozil.


Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.renexpo-budapest.com.


S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu RENEXPO, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 30.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 04. marca 2011.


Za dodatne informacije lahko pokličete:

 

 

Vabilo.

Prijavnica.