Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE, Milano, Italija, 12. - 17. april 2011

petek, 21. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE, ki bo potekal od 12. do 17. aprila 2011 v Milanu, Italija. SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE s spremljajočimi saloni je eden najpomembnejši sejemski in predstavitveni dogodek s področja pohištvene industrije in oblikovanja v Evropi. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo 1326 razstavljavcev, sejem pa je obiskalo 330.000 obiskovalcev.

Sejem SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE in spremljajoči saloni v okviru sejma so namenjeni predstavitvi naslednjih izdelkov  in dizajna s področja pohištva: spalnic, postelj, omar, jedilnic, jedilnih kotov in dnevnih sob, otroškega pohištva, pohištva za opremo dvoran, miz in stolov, pohištva iz ratana, vrtnega pohištva, oblazinjenega pohištva, unikatnega dizajna ter publikacij in strokovnih revij.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.cosmit.it.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 50.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.


Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 04. februarja 2011.
 

Za dodatne informacije lahko pokličete:

 

 

Vabilo.

Prijavnica.