Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu SASO, SPlit, Hrvaška, 19. – 23. oktober 2011

četrtek, 20. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu SASO, ki bo potekal od 19. do 23. oktobra 2011 v Splitu, Hrvaška. Sejem SASO je največji sejemski dogodek v Dalmaciji. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo 1.500 razstavljavcev iz  28-ih držav, sejem je obiskalo 58.000 obiskovalcev.


Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s spodočja: gradbeništva, kovinske industrije, lesne industrije, orodja, elektrotehnike, energetike, telekomunikacij in obrti. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.sasofair.com.


S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu SASO, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 20.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 01. julija 2011.


Za dodatne informacije lahko pokličete:


Vabilo.

Prijava.