Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu SEE Auto Compo Net 2011, 10.-12. maj 2011, Kragujevac, Srbija

petek, 08. april 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu SEE Auto Compo Net 2011, Kragujevac.
 
SEE Auto Compo Net je razstava proizvajalcev avtomobilskih komponent v Jugovzhodni Europi, ki udeležencem omogoča priložnosti sodelovanja s proizvajalci vozil in sistemskimi dobavitelji. Razstava je tri dnevni sejemski dogodek, katerega sestavni del bodo okrogle mize, predstavitve podjetij, program razvoja dobaviteljev in srečanje s kupci (Meet the buyer) kot tudi B2B srečanje podjetij, ki bo najpomembnejši del dogodka. Pričakuje se udeležba proizvajalcev delov za avtomobilsko industrijo iz Jugovzhodne Evrope, spremljevalnih industrij strojev in naprav, domačih in mednarodnih institucij in institucij za podporo razvoja avtomobilske industrije, poslovnih združenj, gospodarskih zbornic in avtomobilskih grozdov iz Jugovzhodne Evrope.
 

Vabimo vsa zainteresirana podjetja, dobavitelje avtomobilski industriji, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru. V okviru nastopa na sejmu JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru.

Prijave  bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. 

Prosimo, da nam izpolnjeni prijavni obrazec pošljete najkasneje do petka, 15. aprila 2011.

 

Dodatne informacije:  
Rovan Matjaž, tel:  (01) 58 09 828, email: matjaz.rovan@japti.si