Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu TEHNIKA, Beograd, Srbija, 9. - 13. maj 2011

petek, 21. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na 55. mednarodnem sejmu TEHNIKA, ki bo potekal od 9. do 13. maja 2011 v Beogradu, Srbija. Sejem TEHNIKA je najpomembnejši gospodarski in tehnološki poslovni dogodek v Srbiji in JV Evropi. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo več kot 850 razstavljavcev iz 23-ih držav, sejem je obiskalo 26.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, varjenja, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij.


Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.sajam.co.rs.


S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu TEHNIKA, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 25.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 11. marca 2011.


Za dodatne informacije lahko pokličete:

 

 

Vabilo.

Prijavnica.