Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu ZEPS, Zenica, Bosna in Hercegovina, 04. – 09. oktober 2011

četrtek, 20. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu ZEPS, ki bo potekal od 4. do 9. oktobra 2011 v Zenici, Bosna in Hercegovina. Sejem ZEPS je največji poslovno sejemski dogodek v Bosni in Hercegovini. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo več kot 500 razstavljavcev iz 31-ih držav, sejem je obiskalo več kot 62.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: kovinske industrije, strojegradnje, gradbeništva, rudarstva, lesne industrije, informatike, farmacije in medicinske opreme, tekstila in usnja, grafične in tiskarske industrije, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.zeps.com.


S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu ZEPS, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 25.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 01. julija 2011.


Za dodatne informacije lahko pokličete:


Vabilo.

Prijavnica.