Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinskem sejemskem nastopu na sejmu TEHNOMA, Skopje, Makedonija, 18. – 22. oktober 2011

četrtek, 20. januar 2011

Javna agencija za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinski sejemski nastop na sejmu TEHNOMA, ki bo potekal od 18. do 22. oktobra 2011 v Skopju, Makedonija.

V okviru sejma TEHNOMA se odvijajo 37. mednarodni sejem MAKINOVA – sejem metalurgije, elektronike, energetike, nekovin, gradbeništva zaščite in varovanja, 12. MEDNARODNI SEJEM OBRTI IN PODJETNIŠTVA ter 31. SEJEM INOVACIJ. V letu 2010 se je na sejmu predstavilo več kot 700 razstavljavcev iz 30-ih držav, sejem je obiskalo 48.000 obiskovalcev.

Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: gradbeništva, metalurgije, elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www eragrupa mk.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu TEHNOMA, JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 20.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridružuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške (vpis v sejemski katalog, tehnični priključki, sejemske pristojbine) krijejo podjetja sama.

 


Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, dne 01. julija 2011.


Za dodatne informacije lahko pokličete:


Vabilo.

Prijavnica.