Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IBEX, 29. september - 1. oktober 2020, Tampa, Florida, ZDA

ponedeljek, 10. februar 2020
 

Obvestilo o odpovedi sejma


10. julij 2020

Obveščamo vas, da je sejem v letu 2020 odpovedan.

Več infomacij na spletni strani organizatorja sejma.
 

 

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, internacionalizacije, tujih investicij in tehnologije (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu IBEX, ki bo potekal od 29. septembra do 1. oktobra 2020 v Tampi, Florida, ZDA. Sejem IBEX za podjetja, ki želijo vstopiti na trg rekreativne navtične industrije v ZDA, predstavlja enega osrednjih dogodkov na tem področju, ki se jih je vredno udeležiti. Več kot polovica globalne industrije povezane z navtično industrijo se namreč odvija v ZDA.

Sejem IBEX ponuja odlično priložnost za promocijo in predstavitev novih izdelkov in tehnologij, vstop v sistem dobaviteljev OEM za navtično industrijo, krepitev in vzposatvitev novih poslovnih stikov ter opazovanje novih trendov v navtični idustriji.

Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: www.ibexshow.com/exhibit-at-ibex/.

SPIRIT Slovenija, javna agencija bo v okviru aktivnosti za skupinsko predstavitev na sejmu IBEX:
  • izvedla organizacijo sejemskega dogodka in koordinacijo aktivnosti z udeleženci,
  • poskbela za pozicioniranje krovne blagovne znamke Slovenia Green, Creative, Smart.
  • namenila finančna sredstva v predvideni višini 30.000 EUR za kritje stroškov najema neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog.

Podjetja, ki se bodo predstavila v okviru skupinske predstavitve na sejmu IBEX, krijejo stroške:
  • postavitve razstavnega prostora,
  • prevoza eksponatov in ostale stroške.

Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Skupinska stojnica bo konstrukcijsko in grafično poenotena. Postavitev skupinske stojnice bo izvedel skupen izvajalec postavitve, ki ga izberejo podjetja.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora oziroma do spodaj navedenega roka za elektronsko prijavo.

Prijavnica za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu IBEX je dostopna na spletni povezavi.

Ostale podrobnosti glede oddaje elektronske in fizične prijave so navedene v splošnih pogojih sodelovanja na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na sejmu.

Zadnji rok za prejem elektronske prijave na SPIRIT Slovenija, javna agencija je petek, 6. marec 2020.

Za dodatne informacije lahko pokličete g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, e-pošta: matjaz.rovan@spiritslovenia.si.

V okviru skupinskih predstavitev, ki jih na sejmih v tujini izvaja SPIRIT Slovenija, javna agencija, imajo mikro, mala in srednja podjetja, ki se udeležujejo teh skupinskih predstavitev, na voljo dodaten instrument podpore: Vavčer za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini. Izvaja ga Slovenski podjetniški sklad. Več informacij o vsebini Vavčerja za skupinske predstavitve slovenskega gospodarstva na sejmih v tujini lahko najdete na povezavi: podjetniskisklad.si.