Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gopospodarstva na sejmu MADE EXPO, Milano, Italija, 17. - 20. oktober 2012

četrtek, 14. junij 2012

Javna agencija Republike Slovenije za podjetništvo in tuje investicije (JAPTI) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na sejmu MADE EXPO, ki bo potekal od 17. do 20. oktobra 2012 v Milanu, Italija.

V letu 2011 se je na sejmu predstavilo 1.950 razstavljavcev obiskalo pa ga je preko 253.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja gradbeništva in energetsko varčne gradnje. Produktne skupine izdelkov so materiali in montažni elementi za gradnjo, konstrukcijski sistemi, izolativni materiali in tehnologije, fasade, elementi za zasteklitve in senčila, elementi za ostrešja, elementi in tehnologije za energetsko varčno gradnjo, notranja arhitektura in materiali.


Več informacij o sejmu.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja JAPTI. V okviru nastopa na sejmu  MADE EXPO JAPTI zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora v skupni višini 30.000 EUR. Pri tem si JAPTI pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. Izpolnjen prijavni obrazec nam pošljite najkasneje do petka, 29. junija 2012.


Za dodatne informacije lahko kontaktirate g. Matjaža Rovana na tel. št.: 01 53 09 828, faks: 01 58 91 877, e- pošta: matjaz.rovan@japti.si.