Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije, Beograd, Srbija, 11. – 17. november 2013

četrtek, 21. marec 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije, ki bo potekal od 11. do 17. novembra 2013 v Beogradu, Srbija.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 310 razstavljavcev obiskalo pa ga je več kot 54.000 obiskovalcev. 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja lesnopredelovalne industrije. Med drugim se v okviru sejma predstavlja pohištvo za kuhinje, kopalnice in sobe, otroške sobe, pohištvo in oprema za pisarne, elementi za talne obloge, dekorativni izdelki ter oprema in stroji za celotno lesnopredelovalno verigo od primarne obdelave lesa pa do pohištva ter repromaterialov. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://sajam.co.rs/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na 51. Mednarodnem sejmu pohištva, opreme in notranje dekoracije SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 27. septembra 2013.


Dodatne informacije
g. Matjaž Rovan
T: 01 53 09 828
F: 01 58 91 877
E: matjaz.rovan@japti.si