Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na 57. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov, Beograd, Srbija, 13. – 17. maj 2013

četrtek, 21. februar 2013

Javna agencija Republike Slovenije za spodbujanje podjetništva, inovativnosti, razvoja, investicij in turizma (SPIRIT Slovenija, javna agencija) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 57. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov, ki bo potekal od 13. do 17. maja 2013 v Beogradu, Srbija.

V letu 2012 se je na sejmu predstavilo 630 razstavljavcev, obiskalo pa ga je 25.000 obiskovalcev. 57. Mednarodni sejem tehnike in tehničnih dosežkov je namenjen predstavitvi izdelkov in storitev s področja: elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, varjenja, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij. Več informacij o sejmu je na voljo na spletni strani: http://sajam.co.rs/.

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo na skupnem razstavnem prostoru, ki ga v okviru omenjenega sejma zagotavlja SPIRIT Slovenija, javna agencija. V okviru nastopa na 57. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov SPIRIT Slovenija, javna agencija zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov in  vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Pri tem si SPIRIT Slovenija, javna agencija pridržuje pravico pripraviti končno razporeditev udeležencev na skupnem razstavnem prostoru. Stroške prevoza eksponatov in postavitve razstavnega prostora ter ostale dodatne stroške krijejo podjetja sama.

Prijave bomo sprejemali do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. V prilogi vam pošiljamo prijavni obrazec in vas prosimo, da nam izpolnjeni obrazec pošljete najkasneje do petka, 22. marca 2013.
 

Za dodatne informacije lahko kontaktirate:
g. Matjaža Rovana
T: 01 53 09 828
E: matjaz.rovan@japti.si
F: 01 58 91 877