Javno povabilo podjetjem za udeležbo na skupinski predstavitvi slovenskega gospodarstva na 59. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov Beograd, 11. - 15. maj 2015

ponedeljek, 23. marec 2015

SPIRIT Slovenija, javna agencija, v sodelovanju z Obrtno-podjetniško zbornico Slovenije (OZS) organizira skupinsko predstavitev slovenskega gospodarstva na 59. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov, ki bo potekal od 11. do 15. maja 2015 v Beogradu, Srbija.

 

V letu 2014 se je na sejmu predstavilo 520 razstavljavcev, obiskalo pa ga je  več kot 19.000 obiskovalcev. Sejem je namenjen predstavitvi izdelkov, tehnologij in storitev s področja: elektroenergetike, elektronike, razsvetljave, telekomunikacij, opreme za ogrevanje in hlajenje, klimatizacije, procesne tehnike, varjenja, računalništva, logistike in transporta, inovacij in novih tehnologij.

 

S tem povabilom vabimo vsa zainteresirana podjetja, da se predstavijo v okviru skupinske predstavitve na 59. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov zagotavlja najem neopremljenega razstavnega prostora, tehničnih priključkov za potrebe delovanja skupinske stojnice in vpis razstavljavcev v sejemski katalog. Za izvedbo skupinske predstavitve na 59. Mednarodnem sejmu tehnike in tehničnih dosežkov bo SPIRIT Slovenija, javna agencija namenila finančna sredstva v skupni višini do 25.000 EUR. Končno razporeditev podjetij na skupnem razstavnem prostoru bo pripravila oziroma potrdila SPIRIT Slovenija, javna agencija. Stroške elementov sejemske konstrukcije, postavitve razstavnega prostora, prevoza eksponatov in ostale stroške sejemske predstavitve krijejo podjetja sama.

 

Prijavnico posredujete po faksu na št.: 01 58 91 877 ali v skenirani obliki na elektronski naslov matjaz.rovan@spiritslovenia.siRok za prejem prijave je petek 3. april 2015 do 16:00 ure oziroma do zapolnitve razpoložljivega razstavnega prostora. 

 

Dodatne informacije: 

 

Več informacij: